Skip to the content

APERITERIF

CHAMPAGNE LANCELOT BRUT - FRANKRIG

Duften er yderst elegant med toner af ferskner, grønne æbler, citrus og lime. Elegancen fortsætter i smagen, som har en flere minutter lang eftersmag med en let mineralitet i sin afslutning.

KR. 448

KIRR A LA ROYAL

bobler med grenadine 

KR. 55

NITUS CAVA SEMI SECCO - SPANIEN

Sødmefyldt duft med meget diskrete toner af blomster og æbler. Smagen er behagelig lang med god balance mellem sødme og syre.

Kr. 268

GIN & TONIC

KR. 45

HVIDVIN

CHARDONNAY - SYDAFRIKA

Duften har primære toner af tropisk frugt, citrus og æble tilsat lette nuancer af egetræ. Smagen er aromatisk med en god balance mellem den forfriskende, sprøde syre og fylden. Lagret på ståltanke

Kr. 248

SOALHEIRO ALLO - PORTUGAL

Levende ”grøn vin”, som har både tropiske frugter og præcis og klar citrusfrugt i både duft og smag. Alvarinho giver de mineralske noter, og loureiro-druen giver de blomstrede og mere eksotiske noter.

 

KR. 278

HERRINGBONE SAUVIGNON BLANC NEW ZEELAND

Duften har toner af citrus, lime og tropisk frugt. Smagen er elegant og sprød med en flot syre, som afbalancerer vinen. Mosten gæres ud ved 12-14 grader, hvorefter vinen ligger med bærmen i to måneder, før den omstikkes, filtreres og aftappes.

KR. 288

50° RIESLING TROCKEN - TYSKLAND

Denne friske, tørre og levende hvidvin fra schloss johannisberg der er opkaldt efter den 50. Breddegrad i rheingau. Vinen er frisk, når du får den med noter af modne ferskener, grønne æbler og citrusfrugt i en super indgang til riesling, som derudover går rigtig godt til en lang række retter.

KR. 298

PINOT GRIS - FRANKRIG

Perfekt sødme, der leder tankerne hen på modne druer, gule pærer og melon. Her produceres vine på bærme i gamle foudres, de klassiske, store, franske egetræsfade, som der er tradition for i Alsace. Kendetegnende for vinene er en altid imponerende aroma og flot mineralitet. Levende og elegante vine, som det er svært at finde bedre i Alsace.

KR. 298

ERRAZURIZ CHARDONNAY - CHILE

Lys gylden farve. Duften, der er imødekommende og frugtrig, domineres af syltede stikkelsbær og blomme. Smagen er lækker cremet, elegant og munder ud i en let finish af røg.

KR. 288

VILLA ANTINORI BIANCO - TOSCANA - ITALIEN

Villa Antinori Bianco har en flot strågul farve med grønlige højdepunkter. Aromaen frugtig og blomstrende og imponerer med megen finesse og elegance med noter af bananer, ananas, hvide blomster og kandiseret frugt. Ganen er afbalanceret med en god vedholdenhed og smagfulde, mineralske strejf i finish og eftersmag.

KR. 328

ROSÉVIN

CASTILLO DE JUMILLA ROSE - SPANIEN

Ukompliceret og frisk med en karakteristisk duft af frisk frugt, jordbær og hindbær. Smagen er livlig og frisk med flot balance. Druerne høstes typisk 3. Uge i september. Herefter gærer mosten i 20 dage ved 18 grader. Efter endt gæring tappes mosten på flaske og frigives til salg.

 

KR. 268

11TH HOUR WHITE ZINFANDEL, CALIFORNIEN

Søsdmefuld californisk rosévin med flotte, friske strejf af hindbær og jordbær i en let tør, sommerlig og meget fugtig oplevelse. Druerne kommer fra egnene omkring Sacramento og Lodi i den nordlige ende af
San Joaquin Valley. Markerne er berømte for deres sandede lerjord, en moderat fugtighed og kølige briser fra Sacramento-deltaet, som bl.a. er med til at sikre kølige nætter.

KR. 248

RØDVIN

SHIRAZ - SYDAFRIKA

Elegant og smagsfyldt shiraz med masser af mørke frugter tilsat lette toner af egetræ i smagen. Traditionel vinificering med 10-12 måneders lagring på franske egetræsfade.

KR. 248

J.A BY JEAN D’ ALIBERT CABERNET - FRANKRIG

Flot og klar rubinrød farve i glasset med en forholdsvis intens og koncentreret aroma af peber, vanilje og grøn peberfrugt. Balanceret mundfylde med små undertoner af nelliker, ingefær og peber. Flotte tanniner, som sikrer vinen masser af krop.

KR. 268

SANTA CRISTINA - CHIANTI SUPERIORE - ITALIEN

Virkelig flot rubinrød chianti! Den intense aroma stiger op fra glasset i forholdsvis krydrede nuancer og med ægte, italiensk charme. Her er fuldmodne, sommerlige røde frugter, som også går igen på tungen. Indtrykkene balanceres med tydelige tanniner og en lang, varmende eftersmag.

KR. 288

SCOTTO OLD VINE ZINFANDEL - USA

Duften har toner af mørke bær og peber. Smagen er fyldt med røde frugter, mørk chokolade og urter. Traditionel med 18 måneders lagring, dels på egetræsfade, dels på ståltanke.

KR. 298

COTES-DU-VENTOUX - FRANKRIG

Smuk, lys, purpurfarve og en meget charmerende bæragtig frugt i duften. Smagen er let, med en god rund fylde og frisk behagelig eftersmag.Côtes du ventoux befinder sig øst for byen orange på skråningerne omkring det berømte bjerg mont ventoux.

 

Kr. 288 - 75 cl

Kr. 580 - 150 cl

VALPOLICELLA RIPASSO - CLASSICO SUPERIORE ITALIEN

Flot, rubinrød i glasset med en fin aroma af bagte kirsebær, rosiner og en smule kaffe. I munden får du krydrede indtryk, en smule bagte jordbær og kirsebæragtig syre

KR. 328

BARBERA D’ALBA - MARCARINI - ITALIEN

Smagen har varme toner og er vedholdende. Lækker og smækker krop, hvor vinens fremragende balance og harmoni fremhæves af sødmefulde tanniner

KR. 308

SOLENSIS - FRANKRIG

Solensis er et klassisk blend fra Gerard Bertrand på syrah og grenache. Den er en demonstration af, hvad sydfransk vin kan. Mørke kirsebær og brombær med noter af lakrids. Kraftig smag med god afsluttende syre.

KR. 298

GRANDE COURTADE PINOT NOIR - SYDFRANKRIG

Vinen er høstet på nogle af domainets højest beliggende og køligste vinmarker. En meget klassisk Pinot Noir, som i tidligere årgange har fået flotte roer af den kendte internationale vinanmelder Jancis Robertson. En meget elegant vin med en smule tørv i aromaen og dybe noter af skovjordbær, mørke kirsebær og peber.

KR. 298

MOMPERTONE MONFERRATO - PRUNOTTO PIEMONTE

Mompertone er dyb, rubinrød med violette skær. Aromaen er fyldig og frugtig med præg af blommer og kirsebær, som blander sig med violer, krydderier og kaffe. Fyldig på tungen, rig på saftige tanniner, elegant og vedholdende.

 

KR. 348

DESSERT OG PORT

ERRAZURIZ LATE HARVEST SAUVIGNON BLANC - CHILE

Fed, strågylden farve. Duften er liflig og sødmefuld med nuancer af lime, passionsfrugt og frisk ananas. Smagen domineres af citrusfrugter og akaciehonning. Velafbalanceret frugtsyre. En rigtig lækkerbisken for slikmunde!

GLAS KR. 55

FLASKE KR. 258 - 37,5 CL

SIX GRAPES - RESERVA RUBY - DOURO - PORTUGAL

Fantastisk fyldig og delikat vin, produceret samme sted som Grahams Vintage Port. Den er dog, som følge af længere lagring på egefade, noget blidere. Dens fantastiske rige, frugtagtig stil gør den til en karakteristisk og tiltrækkende portvin.

 

GLAS KR. 58

FLASKE KR. 420

MUSCAT DE RIVESALTES – FRANKRIG GLAS KR. 45 - FLASKE KR. 308

Duften har indsmigrende nuancer af tørrede rosiner, appelsinmarmelade og kandiserede frugter. Smagen er sødmefyldt med en lang, vedvarende eftersmag.

 

GLAS KR. 45

FLASKE KR. 308

MOSCATO D’ASTI - ITALIEN

Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

KR. 268

BRACHETTO D´ACQUI - ITALIEN - KR. 268

Brachetto-druen er en af de lidt mindre kendte druer, som er eminent til meget aromatiske, sødmefulde rødvine med noter af blomster og frugt. Sådan er brachetto d'acqui, hvor du vil kunne finde strejf af rabarber og jordbær.

KR. 268

KÆLDERVIN

2012 CHABLIS PREMIER CRU - FRANKRIG

Meget stor, parfumeret, krydret, urteagtig duft med røgede mineralske toner. Cremet fylde og intens frugt, der er forenet med en god syre og en lang forfriskende eftersmag. Traditionel vin med 7-8 mdr. lagring på egetræsfade. Jorden består af en helt speciel type kalk dannet i jura tiden, og består af skaller og skeletter fra bittesmå dyreplankton og snegle. Kalk har den enestående evne til at kunne indeholde 80% vand uden at afgive fugt til omgivelserne. Det er en stor fordel for vinstokkene, der aldrig behøver at tørste og samtidig ikke står i fugtig jord, der giver druerne skimmelsvampe.

KR. 438

2013 SÉGLA, 2. VIN TIL RAUZAN-SÉGLA, MARGAUX FRANKRIG

Mørke kirsebær, brombær, solbær, nyt læder, lakrids, mentol og violer er bare nogle af de vidunderlige smagsindtryk, vinenhar. Vinen er fyldig, vildt harmonisk og indbegrebet af elegance. Tanninerne er lækre og bløde, og eftersmagen er pakket med mørk bærfrugt og krydderier. Dette er en exceptionel bjergtagende klassisk vin fra et chateau, der virkelig stråler i øjeblikket. Den alkoholiske gæring finder sted ved 35° i rustfrie ståltanke. Beholderne varierer i størrelse fra 41 til 220 hl., således druerne fra de forskellige parceller kan vinificeres hver for sig. Vinen lagrer i franske egetræsfade (20% nye) i 15 - 18 mdr. afhængig af årgangen.

KR. 638

2011 AMARONE CALCAROLE GUERRIERI-RIZZARDI ITALIEN

Intens duft af kokos efterfulgt af mørke brombær og toner af mint, der går igen i den ligeledes meget intense og kraftige smag. Traditionel fremstilling med tørring på stråmåtter inden presning. Gæringen finder sted i fade på mellem 18 og 25 hl. Når gæringen er tilendebragt, lægges vinen 12 mdr. på fade af 5 hl og efterfølgende 24 mdr. på fade af 25 hl. Husets absolutte stolthed er denne enkeltmarks amarone. Vinen blir hentet fra den stenede skrænt calcarole, som er beliggende i hjertet af negrar i classico-området.

KR. 638

2015 BRUNELLO DI MONTALCINO - D.O.C.G. TENUTA PIAN DELLE VIGNE - TOSCANA - ITALIEN

2015-årgangen af Pian delle Vigne er en intens rubinrød farve. Aromaen er kompleks og kendetegnet ved noter af moden rød frugt og violer ledsaget af aromaer af tørrede blomster, kakao, kirsebær i spiritus og krydderier som oregano og merian. Ganen er elegant, fyldig og kompleks med bløde og saftige tanniner. En friskhed opfattes i aromaen og mærkes igen under selve smagningen.

KR. 558