Skip to the content

Frokost

ÆGGET

Landæg - friske rejer - mayonnaise

KR. 45

ROASTBEEFEN

Langtidsstegt oksefilet - pickles - friskhøvlet peberrod

KR. 45

STEGEN

Flæskesteg - sprøde svær - rustik rødkål

KR. 45

FISKEFILETEN

Håndpaneret rødspættefilet - grov remoulade - citron

KR. 65

MARINERET FISK

Karrysalat - løg - kapers

KR. 65

BJESK

Udvalg af egne bjesk ledsager altid et godt stykke mad

KR. 35

STJERNESKUD

Håndpaneret fisk og dampet torsk på ristet brød. Røget laks, friske rejer og dressing

KR. 188

WIENERSCHNITZEL

Pommes saute - ærter - klassisk tilbehør

KR. 198

UGENS JYDE

Variationer af danske klassikere der skifter hver uge

KR. 100