Skip to the content

Special øl fra Syndikatet

Fadøl Fra Rækker Mølle Bryghus

Lille - 25cl - Kr. 35,00

Mellem - 40cl - Kr. 45,00

Stor - 50cl - Kr. 55,00

Ekstra stor - 100cl - Kr. 100,00

 

RÆKKER MØLLE PILSNER – 4,8%

PILSNER er en velafstemt, gylden og ufiltreret pilsner med en maltet aroma. De lette humletoner giver en mild smag, der kun langsomt klinger ud. Egner sig godt til lyst kød, fisk og frokostretter.

 

RÆKKER MØLLE CLASSIC – 5,6%

CLASSIC er velafstemt og har en mørk gylden farve. Den anvendte ka­ramelmalt giver en klassisk smag, som egner sig godt til det danske køkken.

Carlsberg Nordic

Nordic gylden bryg er en klar alkoholfri pilsnerøl. Smagen er særdeles fint balanceret og byder, trods fraværet af alkohol, der med lethed slukker tørsten som en almindelig pilsner.

Kr. 25,00

Tuborg Pilsner

Grøn Tuborg er Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag, er middelfyldig og livlig og har en behagelig humlebitterhed i eftersmagen.

Kr. 25,00

Carlsberg Pilsner

Du oplever en harmonisk balance mellem bitterhed og sødmefulde æbler, mens du nyder den lyse gyldne farve med det flotte skum og duften af fyrretræ, strå, hasselnød og skovsyre. Ja, det er næsten som en forårsdag i Danmark.

Kr. 25,00

Tuborg Classic

Tuborg Classic er en mørk og lidt kompleks pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er både let drikkelig og har masser af smagsindtryk.

Kr. 25,00

Grimbergen Double Ambrée

Grimbergen Double-Ambrée er en god øl til bordets glæder. Den har en umiddelbar lethed kombineret med aromatisk kompleksitet, der gør den god til krydrede retter. Særligt dem der har et asiatisk udgangspunkt, men som er tilpasset traditionel europæisk smag. Det kunne eksempelvis være ristaffel med diverse mindre retter af varierende styrke eller retter fra det kantonesiske køkken såsom chop-suey, kylling i sur-sød sauce eller lignende.

Duften er fyldig med frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt op af et strejf mørkt sukker og karamel. Øllet er indledningsvist sødligt med en passende bitterhed, der giver en herlig læskende balance. Fylden er blød og rund med en let brændt eftersmag. 

Kr. 45,00

Leffe Blonde 6,6%

Samtidig med at dette er en super øl at starte med, er den også fremragende til mad specielt rød kød, sur/sød retter og hvidskimmelost 

Kr.  45,00

Politikeren - Idealistisk Frokostøl - 2,7%

Oplagt til gode frokoster med minimal chance for at falde af taburetten, grundet den lave alkoholprocent. Hvad der ikke kan leveres i malttyngde, leveres til fulde med store mængder humle. Smag og aroma går i retningen af tropisk frugt som mango og citrus.

Kr. 65,00

Mekanikeren - Genial Golden Ale - 4,0%

Amerikansk inspireret mild ale. Halmgul til gylden i farven, blidt hvidt skum og en let krop. Enkel og ligetil at drikke, men så godt skruet sammen, at du ikke vil kede dig. 

Belgiske specialmalte giver en let brødagtig grundsmag, som krydres pikant af den amerikanske humleblanding. 

Velegnet som tørstslukker eller reparationsøl. Det moderate alkoholniveau gør den til den oplagte fyraftensøl for øldrikkere med sans for både kvalitet og trafiksikkerhed. 

Mekanikeren er Syndikatets letteste øl, hvilket fint afspejler hendes ry, når der hviskes i organisationens kroge. 

Kr. 65,00

Strandløven – Velskabt Wit – 5,0%

Vi har taget afsæt i en klassisk belgisk wittbier med en stor andel af umaltet hvede. En forfinet, sprudlende, lys halmgul ale, hvor den traditionelle smag understreges og udvides med brug af markante amerikanske humletyper.

Kr. 65,00

Erdinger Weissbier – 5,3%

En uklar orangegylden hvedeøl med et prægtigt hvidt skum. Duften er frisk og indbydende med frugtige noter af banan, citrus og en smule korn. Smagen er velbalanceret med en blød cremet mundfylde.

Kr. 50,00

Erdinger Dunkel – 5,3%

Orangebrun med gærsvæv og god fyldig skumkrone, rig på ristede maltnoter i tillæg til den store frugtighed frembragt af gæring og flaskemodning, blød mundfylde og sødme.

Kr. 50,00

Kassemesteren - India Pale Lager - 5,6%

En moderne, lys pilsner, hvor stilartens grænser udfordres. Alkoholstyrken er holdt på et roligt niveau, undergæret samtidig med at vi har brugt en overdådig mængde amerikansk kvalitetshumle. 
En rigtig superpilsner, der byder på stor smagsoplevelse, samtidig med at den er let at drikke. For os repræsenterer disse kvaliteter den perfekte ”session-beer”. Nyd den til madpakken, over hækken, til fodboldkampen eller når som helst, du er lækkertørstig. 

Kr. 65,00

Krofatteren – Ale Til Dansk Mad – 6,0%

Krofatteren er en rødbrun overgæret øl, brygget efter belgisk forbillede og sammensat så den med sin fyldighed og karakter passer til et bredt udsnit af traditionelle danske retter. Smagen er kompleks og blid, frugtig og let krydret.

Kr. 65,00

Havfruen – Ocean Pale Ale – 6,0%

Perfekt øl til fisk - En øl med et relativt tørt og vinøst resultat. Ikke sur-tør som vin, og heller ikke bitter-tør på helt samme måde, som det normalt opleves med øl. Men tør og rolig med plads til samspil med maden. Den for øl lidt utraditionelle smag, kommer hovedsageligt fra den japanske Sorachi Ace humle, der bidrager med aroma og smag i retning af dild, citrongræs og citrus.

Kr. 65,00

Frelseren - Velsignet Juleale - 6,0%

Den krydrede aroma præges af frugt og mørke bær. Den blide komplekse smag er karamel- og kandissød, krydret med delikate indslag af lakrids og chokolade, der er balanceret med en velafstemt bitterhed.

Kr. 65,00

Nonnen - From Belgisk Ale 6,6%

Nonnen er en klassisk belgisk abbey-ale. Hun er brygget på gode råvarer, belgisk aromamalt, rørsukker, belgisk gær og traditionelle europæiske humlesorter. 

Hun er lys og indbydende med et vedholdende hvidt skum, behagelig uden skarpe kanter og dejligt fyldig. 
Nonnen tilfører Syndikatet et skær af fromhed og uskyld, men rygterne vil vide, at hun kan hjælpe med mere end syndsforladelse.

Kr. 65,00

Borgmesteren - Dristig Doppelbock 7,2 %

Denne klassiske undergærede tyske øltype har fyldig krop, karakter og behagelig sødme. Den er rund og blød i smagen. 

Syndikatets Doppelbock er blevet til i et ærefuldt samarbejde med borgmesteren af Hjortshøj nord for Århus. 

Farven er brun og rødlig som mørk kobber. Den traditionelle maltede smag suppleres med delikate indslag af karamel og chokolade. 

En bock passer til mange slags mad, og den er særdeles god til det kolde bord. Vi drikker den meget gerne til påskefrokosten, til sommerens grillretter, efterårets kålretter og om vinteren til gule ærter.

Kr. 65,00

Agenten - IPA Extra 7,5% 70 IBU

En moderne ravfarvet ale, med utilsløret amerikansk inspiration. Lidt mere end bare en IPA, men ikke mere end at den kan nydes af alle, som kan lide en velhumlet øl. 

En intens floral aroma med duftnoter af citrus, harpiks, frugt og fyrrenåle følges op af en fyldig smag, som suppleres med noter af malt, nødder og karamel, alt sammen holdt sammen af en god fast bitterhed. 

IPA er velegnet ledsager til mad, der har en vis sødme, f.eks. retter med barbecue og sur/søde saucer. 

Kr. 65,00

Baristaen – Cappuccino Stout - 8,0 %

Øl med kaffe og skummet mælk - Meget kaffe endda. Aromaen efterlader ingen tvivl, her er der kaffe. Når du sipper til øllen, oplever du en kompleks men letløbende brown stout, hvor afdæmpet bitterhed, underliggende sødme og velintegreret kaffesmag går hånd i hånd. Som den sidste detalje for at nærme sig cappuccinoen, er der tilsat et skud mælkesukker.

Kr. 65,00

Sekretæren - Forførende Blond Ale 8,2%

En stærk, gylden ale, forførende og en lille smule lumsk. 

Vi har brygget efter belgisk tradition og tilsat moderne virkemidler. Aromaen er vinøs og frugtrig, let syrlig med indslag af citrus og melon. Smagen er kompleks, intens, tør og behagelig. 

Sekretæren anbefaler sig som en lækker tørstslukker, men forsigtighed tilrådes ved indtagelse af større mængder: Hun er stærkere end hun ser ud til. 

Ambitionen var at skabe en veldrejet ledsager til fisk, og det lykkedes til fulde. Sekretæren er dog behageligt selskab til de fleste måltider. 

Kr. 65,00

Direktøren - Mørk Ale 8,5%

Øverst i hierakiet finder vi Syndikatets signaturøl: en stærk mørk belgisk ale. Blid og kompleks med duft og smag af mørke bær og frugt. Krydret, vinøs, sød, let olieagtig og med et delikat indslag af chokolade. Til kraftige retter og desserter.

Kr. 65,00

Håndlangeren - Imperial Stout - 9,5%

Denne Imperial Stout er lavet med udgangspunkt i en blanding af pale-, hvede-, karamel- og sorte malttyper. Duften fra en hel del amerikansk humle blander sig elegant med aromaen fra de mørke malte, hvorefter øllen sikkert vil overraske, når krydrede toner fra bl.a. kaffe slår kraftigt ned på smagspaletten - sammen med humlen.

Kr. 65,00

Festaben – Imperial Rum Stout – 10,0%

En festlig smagsbombe, der nok får humøret frem hos de fleste. Maltprofilen er nok det festligste, vi har set i en stout. Og samtidig har vi brygget med de allerfestligste humletyper på markedet. Toppet op med et skud jumborosiner og sidst men ikke mindst: et solidt skvæt eksklusiv rom.

Kr. 65,00

Elskerinden - Imperial Vanilla Milk Stout - 10,0%

Cremet kraftig og tydelig smag af karamel og vanilje. En utraditionel øl, tænkt som ledsager til de fleste typer dessert. Måske kan det udnyttes, at den i sig selv er så kraftig, at den indeholder det hele og derfor kan serveres som dessert - ikke kun som tilbehør

Kr. 65,00

Overhovedet 2017 – Mørk Quadruple – 10,2%

Overhovedet er Syndikatets hyldest til tidens gang. Stærk mørk ale, der virkelig er proppet med ingredienser og kompleksitet. Velafstemt bitterhed og krydret lige til kanten. Langtidsfermenteret på en berømt vestflandersk trappistgær. 

Han vil år for år begejstre med aroma og smag, der præges af karamel, mørk frugt, rosiner, nødder og chokolade. 

Overhovedet bliver i Syndikatet konsulteret i forbindelse med svære valg, og man gør som regel bedst i at følge hans råd. 

Smag én og gem én - den bliver kun bedre med tiden. 

Kr. 65,00