Skip to the content

Faglært kok Søges

Grundet travlhed sørger vi en kok til Sdr. omme kro

Kroen har 22 værelser, alacarte alle ugens 7 dage, fest lokaler med kapacitet fra 1-300 person fordelt på 4 lokaler. Vi laver ofte mad ud af huset til større firmaer, og har af og til møder, konferencer mm.

Vi forventer du er faglært kok med et glimt i øjet, som vægter sin faglige stolthed højt. Du er ikke bleg for selv at gå ind og severe og præsentere maden foran gæsten. Du forstår at udnytte sæsonens lokale råvarer til vores gæsters fordel, så disse oplever det bedste vi kan tilbyde. Du har erfaring med både alacarte, selskaber samt mad ud af huset.  Du er en mødestabil, erfaren kok med krudt i røven og en engageret indstilling. Kan håndtere stressede situation og arbejde selvstændigt, og gøre det med et smil på læben. Du skal være indstillet på aften arbejde og arbejde hveranden weekend.

Da vi er et forholdsvist lille team på kroen, er samarbejde og socialt sammenhold nøgleordene i vores dagligdag. Du er ikke bleg for at komme 1 time før efter aftale, eller blive 1 time ekstra hvis det bliver nødvendigt.

Er det dig?

Løn efter aftale

Vi ser gerne du kigger ind til os og aflevere dit CV eller send en besked her, opkald frabedes.

undefined

undefined

undefined

Oplev vores restaurant

Vi hygger om jer...