Skip to the content

På Sdr. omme kro råder vi over 22 værelser. Størstedelen af værelserne fremstår i krostilen og har udsigt over åen som løber ned gennem kroens store hyggelige have. 4 Af værelserne er nye og mere moderne værelser hvor der hertil også tilhører en terrasse.
Vores værelser er delt ind i 6 kategorier.

- Dobbelt værelse med terrasse
- Handicapvenlige værelser med terrasse
- Dobbelt værelse i krostil ned til åen
- Dobbelt værelse i den gamle krostil i hoved bygning
- Familie værelser i den gamle krostil i hovedbygningen


Familie- og handicapvenlige værelser med terrasse
Vi har 2 x 2 dobbeltværelser som kan lægges sammen 2 og 2 til et familieværelse, hvor man stadig kan bo hver for sig - eksempelvis hvis to forældre og to søskende skal have hver sit værelse. Værelserne har eget bad og er adskilt med en privat dør imellem.
1 af disse familieværelser er handicapvenlige og egner sig dermed eksempelvis også til, at en handicappet kan have en hjælper med, hvis man ønsker at bo på hver sit værelse.

Familie værelser i den gamle stil
Uanset hvilke værelse du vælger, vil du opleve, hvordan historien spiller en rolle i indretningen. Den ægte krostemning finder du i værelserne i den gamle hovedbygning. I Familieværelserne i den gamle hovedbygning er der mulighed for at være helt op til 4 voksne og 2 børn. 

Check in:

Mandag til lørdag kl. 15.00
Søn – og helligdage kl. 15.00

Check ud:

Mandag til lørdag kl. 10.00
Søn – og helligdage kl. 10.00

Stille og renlige hunde er velkomne på udvalgte værelser.

Pris for hund 500,-/ophold

Kroens værelser er under en gennemgribende renovering og de fremstår lyse, store og behagelige. 
Værelserne har eget bad, bruseniche, trådløst gratis internet, kabel-tv, skrivebord og stol og hårtørrer. Håndklæder og sengelinned står vi selvfølgelig også for. 
Når du lejer et eller flere værelser hos os, følger der altid en smagfuld morgenbuffet med i købet.
For at høre mere om Bookning og forespørgsel på datoer, kontakt os på 75 34 17 00 eller skriv en mail til info@sdr-omme-kro.dk

Vi holder jule- og nytårsåbent for overnattende gæster.
Kroen holder åben mellem jul og nytår for værelses gæster og selskaber vi serverer naturligvis også morgenmad for Dem. Men vi gør opmærksom på at Kroens restaurant er lukket fra Ca den 20. december til den 20. januar

undefined